Workshop

Vegan of vegetarisch leren koken?
Volg een workshop of kookles.

Ik leer het je graag!

Jullie leren dat  vegan of vegetarisch eten helemaal geen concessies hoeft te betekenen, doe ik met liefde en plezier. Vandaar dat ik deze workshops zo goedkoop mogelijk aanbied  (maar de belasting werkt nu eenmaal niet gratis).

Vanaf 4 personen kan ik een workshop aan huis of op locatie voor jullie verzorgen.
Voor jou of met je  familie of vrienden, vrijgezellenfeest of personeelsuitje.
Ben je alleen? Ook dan even verder lezen.. (ik ben je niet vergeten)

Je kunt kiezen voor een landenthema, (zie Aanbod Buffetten ) of voor een basisworkshop veganistisch koken. Als basisprijs, zonder ingredienten, voor een groep tot 6 personen betaal je 30 euro per persoon. Iedere meerdere persoon dan 6 betaald 25 euro per persoon.

Wat je echt kwijt gaat zijn aan je workshop, heb je een beetje zelf in de hand, doordat we voor de workshop uit een scala recepten kiezen welke we gaan bereiden.
Maak je een pasta met seizoensproducten dan is dat natuurlijk goedkoper dan import- of slecht verkrijgbare ingredienten.

Receptuur werk ik voor je uit en krijg je in een mapje mee naar huis.
Je krijgt  altijd meer recepten mee dan dat we daadwerkelijk tijdens de workshop zelf maken, en je kunt dus thuis ook nog aan de slag.

Verder breng ik extra informatie met me mee over de gekozen gerechten, thema’s of bereidingstechniek. Kies je bijvoorbeeld voor de Indiase keuken zal ik wat uitleg geven over de ayurvedische kookstijl.

Verder bereken ik nog een heel klein bedrag aan reiskosten. En neem een lekker flesje vegan wijn mee, of bijvoorbeeld een eigengemaakte vlierbloesemlimonadesiroop.

Priveles om indruk te maken op je familie, vrienden of dat ene bijzondere moment voor je geliefde? Ook dat kan… Ben je nu echt bang dat je na een workshop of kooklessen nog niet voldoende hebt geleerd om het alleen te doen? Dan kom ik je helpen!
Dan gaan we samen Koken bij je thuis 

Wil je niet zelf koken, maar laat je je wel graag verrassen in je eigen omgeving?
Kijk dan ook even op de pagina –> koken bij je thuis