Wie?

Wie is Rebelicious ?

Ik deel op deze website graag mijn liefde en passie voor plantaardig eten met je.

-Loes-

Wie ben ik?

Ik ben Loes en ik kook veganistisch. Graag wil ik iedereen;  jong, oud, ja ook de verstokte vlees eter, kennis laten maken met plantaardig eten. Mijn rebelse karakter vind je terug in mijn manier van koken. Ik zoek de grenzen op en experimenteer graag.

Ik laat jou proeven dat plantaardig méér is dan gewoon ‘aardig’ eten.  Want vegan eten is niet alleen iets voor de grote steden. Je kunt ook heerlijk vegan eten in Brabant.

En wil je je samen met mij inspireren, of mag ik je wat leren? Ook dat doe ik graag!

Rebelicious werd geboren!

Samenwerken met restaurants, festivals en mensen met een open vizier doe ik graag.
Gebruik makend van ieders kwaliteiten komen zo de leukste samenwerkingen tot stand!
Dus heb jij een leuk voorstel? Een tof idee? Kun je goed foto’s maken? Flyers ontwerpen? Zin om een activiteit te organiseren en denk je dat Rebelicious daar wat in kan betekenen?
Neem dan contact op! Graag!

Lekker eten via Thuisafgehaald

Elke week streef ik er naar om in Oostelbeers en omstreken heerlijke vegan maaltijden (te bezorgen). Voor een eerlijke prijs krijg je van mij een heerlijke plantaardige maaltijd. Ophalen in Oostelbeers kan uiteraard ook.  En aparte maaltijden? Wel graag even  via mail, telefoon of Thuisafgehaald.

vegan eten in brabant

Aanschuifdiner

Een keer per maand organiseer ik een aanschuifdiner. Dan ben je welkom aan mijn tafel om met anderen te genieten van een heerlijke maaltijd. Dit doe ik volgens het pay as you please principe. Op die manier kan iedereen  genieten van samen eten, nieuwe mensen leren kennen en plantaardig eten ontdekken.

Catering op maat

Voor jouw feest trek ik graag alles uit de kast. Van uitgebreide borrelplank tot complete catering. Ik neem jou graag het werk uit handen. Ook als je niet in Brabant woont, en ja, zelfs als er echte vleeseters tussen je gasten zitten. Ze zullen verrast zijn hoe lekker vegan eten is en het vlees geen moment missen. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Wat doe ik als ik niet in de keuken sta?

Ik luister graag naar muziek  (het liefst lekker hard, terwijl ik in de keuken rond dans). Ook bezoek ik graag zo nu en dan een markt of klein festival. Rommelmarkten en kringloopwinkels zijn mijn grote plezier. Schatkamers vol duurzame producten op zoek naar een 2e leven. Als je ooit van- of bij me gegeten hebt, zou het zo maar kunnen dat dat aan het serviesgoed of de pannen te zien kan zijn geweest.

Lezen doe ik ook graag. Inkoppertje: Het liefst kookboeken of foodromans.

herfstsalade met geroosterde pompoen