Wie is Rebelicious?

Ik deel op deze website graag
mijn liefde en passie voor plantaardig eten met je
-Loes-

Wie ben ik?

Ik ben Loes en ik kook graag voor je. Graag wil ik iedereen;  jong, oud, ja ook de verstokte vlees eter, kennis laten maken met plantaardig eten.
Verbinding boven het bord is voor mij de mooiste manier van een maaltijd verzorgen. Mijn rebelse karakter vind je terug in mijn manier van koken. Ik zoek de grenzen op en experimenteer graag.

Ik laat jou proeven dat plantaardig méér is dan gewoon ‘aardig’ eten. Want vegan eten is niet alleen iets voor de grote steden. Je kunt ook  gewoon heerlijk vegan eten in Brabant. Of België, op de hei, in een boomhut of je eigen huiskamer. En nog lekkerder wordt ’t als je samen kunt eten. Je ervaringen, gezelschap en schaterlach delen met je disgenoot en ondertussen genieten van heerlijk, eerlijk plantbased food.

Wil  je je samen met mij inspireren, of mag ik je wat leren? Ook dat doe ik graag!

Rebelicious!

Samenwerken met restaurants, festivals en mensen met een open vizier doe ik graag. Gebruik makend van ieders kwaliteiten komen zo de leukste samenwerkingen tot stand!

Dus heb jij een leuk voorstel? Een tof idee? Kun je goed foto’s maken? Flyers ontwerpen? Zin om een activiteit te organiseren en denk je dat Rebelicious daar wat in kan betekenen?

Neem dan contact op! Graag!

Aanschuifdiner

Een keer per maand organiseer ik een aanschuifdiner. Dan ben je welkom aan mijn tafel om met anderen te genieten van een heerlijke maaltijd. Dit doe ik volgens het pay as you please principe. Op die manier kan iedereen  genieten van samen eten, nieuwe mensen leren kennen en plantaardig eten ontdekken.

aanschuifdiner, lekker vegan eten in Oostelbeers

Catering op maat

Voor jouw feest trek ik graag alles uit de kast. Van uitgebreide borrelplank tot complete catering. Ik neem jou graag het werk uit handen. Ook als je niet in Brabant woont, en ja, zelfs als er echte vleeseters tussen je gasten zitten. Ze zullen verrast zijn hoe lekker vegan eten is en het vlees geen moment missen.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Wat doe ik als ik niet in de keuken sta?

Ik luister graag naar muziek  (het liefst lekker hard, op ouderwets vinyl terwijl ik in de keuken rond dans). Ook bezoek ik graag zo nu en dan een markt of klein festival. Rommelmarkten en kringloopwinkels zijn mijn grote plezier. Schatkamers vol duurzame producten op zoek naar een 2e leven. Als je ooit van of bij me gegeten hebt, zou het zo maar kunnen dat dat aan het serviesgoed of de pannen te zien kan zijn geweest.

Lezen doe ik ook graag. Inkoppertje: Het liefst kookboeken of foodromans!

Ik ben natuurlijk in het bezit van mijn diploma’s haccp (2019) sociale hygiëne (2020) en allergenendeclaratie (2020) en behaalde mijn Certificaat Vegan Culinairy Art & Fine dining (instituut Gentle Gourmet – Paris 2020) en Barista Skills Foundation certificaat SCA (2020)