Koken bij je thuis!

Wil of kun je niet uit eten om wat voor reden dan ook? Of vind je het gewoon prettiger om thuis te eten, maar dan met dat restaurantgevoel? Mijlpaal te vieren met je naasten? Zakenrelatie onderhouden in huiselijke sfeer?

Dat kan allemaal geregeld worden!

Thuiskok / Privéchef

Ik duik met liefde en plezier jouw keuken in en kom koken bij je thuis.

Ik stem na het afspreken van datum, plaats en tijd, het menu en je speciale wensen persoonlijk met je af. En op onze afgesproken datum serveer ik jullie een verrassende amuse gevolgd door een 4 of 5 gangenmenu vanuit jullie eigen vertrouwde omgeving.

Natuurlijk doe ik ook de afwas! (Of zet de borden in de vaatwasser)

Als je het leuk vind mag je natuurlijk helpen in de keuken, misschien wil je meekijken, of wat leren of vragen. maar dat hoeft natuurlijk niet. Even niets is ook wel eens fijn!

Wat kun je verwachten?

Wat moet je zelf nog doen?

Ingrediënten voor een persoonlijk diner zijn:

Voor je diner aan huis (voor 4 gangen en een amuse) werk ik met een starttarief van €160,- bij twee personen. Per extra gast is calculeer ik €65,- Deze bedragen zijn excl. btw.

Woon je verder dan 15 kilometer van Oostelbeers, betaal je een reiskostenvergoeding  (de standaard €0,21 per kilometer) en bij ritten langer dan een half uur bereken ik een klein bedrag voor de reistijd.

Omdat het in het weekend vaak razendje druk is in de Rebelse keuken, en ik graag voor jullie exclusief wil kunnen koken, vraag ik voor diners op vrijdag, zaterdag en zondag een extra vergoeding van €20,-.

* heeft u zelf geen gas, overleg dan even! (Dit ivm meebrengen van eventuele eigen potten of pannen)

Wil je luxere ingredienten, meer gerechtjes, een extra gang, er een vegan wijntje, bubbels of (zelfgebrouwen) cider of bier bij? Dat kan natuurlijk ook zonder problemen. Echt alles is bespreekbaar. Mijn servies? Dat van jullie? Mij de tafel laten dekken en de kaarsjes aansteken?  Persoonlijk, zo interactief als je zelf wilt, met gerechtjes die passen bij jullie voorkeuren.

Het menu is veganistisch (dus ook geschikt voor vegetariërs, halal & vleeseters). Natuurlijk mag je van tevoren aangeven dat je een hekel hebt aan spruitjes, of liefhebber bent van peultjes, òf dat er met bepaalde allergieën rekening gehouden dient te worden. Dat is geen enkel probleem!

Graag heb ik van tevoren met je telefonisch contact zodat we alles op elkaar kunnen afstemmen, jij weet waar je je op kunt verheugen, ik weet wat ik mee kan brengen, en jullie wat het diner gaat kosten. Geen rare verrassingen achteraf!