#Neemmeediner

Voor iedereen (h)eerlijk zonder vlees

#dinsdagdiner new style!
Vanaf nu noemen we het: #neemmeediner!

Hûh? Wat?
Yep! Ik ga dit jaar het #dinsdagdiner anders aanpakken. Vanaf februari is het terug van weggeweest, maar dan dus anders!

Wat, anders???
Iedere maand zet ik de dagen waarop ik voor jullie ga koken op de website, Insta en Facebook. En dat niet alleen, ik zet er ook al bij wat ik voor jullie ga koken! Dus staat die favoriete Indiase curry op het menu? Of die ene roti waar je zo dol op bent? Dan kan je je alvast gaan verheugen. en natuurlijk meerdere porties bestellen om bijvoorbeeld in te vriezen!

Hé Doos!
Rebelicious redt je schaal! Ik ga de maaltijden namelijk verpakken in biologisch afbreekbare maaltijddoosjes. Lekker (en) duurzaam. Je kan de doosjes (eenmalig) invriezen of (eenmalig) gebruiken om je eten in te verwarmen. Never nooit meer de angst dat je je schaal vergeet of dat hij onderweg breekt!

#nieuwenaamwaaromdan?
Nou, ik ga ook op andere dagen koken; niet meer alleen op dinsdag!
Is dat geen tof nieuws?

Hoe dan???
● Je stuurt me een mailtje (ja mailtje) met als onderwerp #neemmeediner, gevolgd door het weeknummer waarin je mee wilt eten.
● In het mailtje zelf kun je bijzonderheden aangeven (diëten, allergieën, etc.). Ik kijk of ik daar rekening mee kan houden. Als dat niet zo is, of als ik nog vragen heb, neem ik contact met je op.
● Vermeld in je mail of je de maaltijd komt halen of dat je hem (koud) bezorgd wilt hebben.
● Koud bezorgen op een samen afgesproken tijd, kan binnen de Beerzen en Oirschot en kost 2 euro per adres. Woon je in Best? Dan kost dit je 5 euro.
● Ik stuur je een tikkie of betaalverzoekje via bijvoorbeeld mail of app. Zodra je hebt betaald (uiterlijk tot 2 dagen voor de datum dat ik ga koken) ben je verzekerd van je verse portie Rebelicious!
● Lekker eten
● Vingers aflikken

Ik kook en bak via Thuisgekookt. Voor jou en je gezin of een paar vrienden bijvoorbeeld!

Wat?

Het #meeneemdiner
Een verse maaltijd die afhankelijk van hoe uitgebreid deze is, tussen de € 6,- en 12,50  ligt.


Waar?

Kort gezegd? Ik kook en jij komt de maaltijd thuis bij me afhalen.
Thuis  is in Oostelbeers; tussen Eindhoven en Tilburg.Slechts 4 autominuten vanaf rijksweg A58/afslag 8 – Oirschot-de Beerzen/ richting Middelbeers.

Ben ik niet thuis als jij je eten wilt komen halen? Dan heb ik de maaltijd voor je in een koelkrat gezet. Daarin blijft de maaltijd zeker 8 uur op een goede temperatuur. De krat staat langs mijn huis en jij kan dmv een cijferslot of sleutel, de kist waarin de krat staat, openen.

Wat kost dat?

De prijzen zijn schappelijk. Veel prijsverschil met een kant en klaar maaltijd in de supermarkt of een afhaalmaaltijd bij ‘de Chinees’ is er dus niet. Maar je krijgt er wel een verse, met liefde bereidde maaltijd voor welke niet is volgestopt met gekke houdbaarheid-fratsen, kleurstoffen of overbodige suikers en zouten.

Wil jij iets anders eten dan wat ik aanbied ? Of zijn jullie met meer dan 6 personen? Liever op een andere dag? Neem dan via telefoon, messenger of email contact met me op en we kijken of we dat kunnen regelen!

Psssssst… ben je lid van Nederlandse Vereniging voor Veganisme ?
Geef me dat dan aan bij de bestelling van je maaltijd, krijg je wat extra lekkers mee!