Kektus!

Zo! Korte nacht maar leuke dag!
Ik zit met de nieuwe Kektus op schoot (waar ik dus een column voor mocht schrijven-wat ik echt supertof vind om te doen) en geniet van een #rebelatte koffie met een plakje nog best warme kruidkoek.

Vandaag is @joycevloet hier om kiekjes te kieken in huize Rebelicious.
Dus daarom maakte ik nog even snel deze kruidkoek en drizzelde hem lekker vol met gecondenseerde kokosmelk.
Hoe maken?
Een kleine cakevorm is een must!

Verder;
250 gram zelfrijzend bakmeel
175 gram basterdsuiker,
een snufje zout,
3 tl rebelatte spicekruiden (kan je bij me kopen dus)
1 lepel keukenstroop of rijststroop
1,5 dl amandelmelk.

Ik gebruikte zelf voor wat extra ‘lucht’ en gewoon omdat ik het in huis heb, nog wat No-egg eggreplacer. Op 160 graden een uurtje in de oven, en hoppa! .