Rebelicious kookt

(h)eerlijk zonder vlees

Voor iedereen (h)eerlijk zonder vlees

Een dagverse plantaardige maaltijd. Opgehaald of koud bij je thuisbezorgd.

Voor jullie!

Iedere maand vind je het menu op deze website en stuur ik je een update via de nieuwsbrief. Staat die favoriete Indiase curry op het menu? Of die ene roti waar je zo dol op bent? Dan kan je je alvast gaan verheugen! (En natuurlijk meerdere porties bestellen om bijvoorbeeld in te vriezen!)

Verder serveren we iedere 3e vrijdag van de maand een speciaal hapjesmenu,
een avond lekker thuis genieten van steeds weer een andere keuken!

Èn in 2022 ook iedere week een andere soep! Even vragen welke soep er gekookt gaat worden kan gewoon via een whats appje naar 06-10094999

Nu nog wereldser !

Rebelicious kookt nu nog wereldser! Namelijk met de hulp van getalenteerde nieuwkomers. Samen met dit interculturele keukenteam van horecastudenten bij Broodje aap & linke soep gaan we je verrassen met wereldse smaken! Is dat geen heerlijk vooruitzicht?

Hoe dan???

● Je stuurt me een mailtje of whatsappje met hierin het woord #neemmeediner, gevolgd door de hoeveelheid, het weeknummer of het gerecht waarvan je mee wilt eten. 
● In het mailtje zelf kun je bijzonderheden aangeven (diëten, allergieën, etc.).
Ik kijk of ik daar rekening mee kan houden. Als dat niet zo is, of als ik nog vragen heb, neem ik contact met je op.
● Vermeld in je mail of berichtje of je de maaltijd komt halen of dat je hem bezorgd wilt hebben.
● Koud bezorgen op een samen afgesproken tijd, kan binnen de Beerzen en Oirschot en kost 2,50 per adres. Woon je in Best? Dan kost dit je 5 euro.
In Tilburg kan dit bij grotere bestellingen in overleg.
● Ik stuur je aan het einde van de maand een berichtje met een betaalverzoekje via whats app. Zodat als je die maand meer maaltijden genoten hebt, alles duidelijk voor je op een rijtje staat.
● Je eten thuis opwarmen, smakelijk eten & vingers aflikken!

Waar halen?

In Tilburg of in Oostelbeers.
Ik overhandig je de maaltijd op dinsdag in Tilburg bij de interculturele keukens van Broodje aap & linke Soep vanaf 12.30 tot 15.00 uur.
In Oostelbeers bij de Rebelicious headquarters vanaf 16.00 uur. (Oostelbeers; tussen Eindhoven en Tilburg. Slechts 4 autominuten vanaf rijksweg A58/afslag 8 – Oirschot-de Beerzen/ richting Middelbeers.) op het moment dat je bestelling voor je klaar staat stuur ik je een whatsapp bericht, met opwarminstructies en uitleg over je maaltijd. (dit doe ik via een verzendlijst. om te zorgen dat je mijn whatsappje niet misloopt, kun je mijn telefoonnummer toevoegen aan je contactpersonen)

Ben ik niet op de headquarters als jij je eten wilt komen halen? Dan heb ik de maaltijd voor je in de koelkrat gezet. Daarin blijft de maaltijd zeker 8 uur op een goede temperatuur. De krat staat langs mijn huis en jij kan jij de krat openen.

Wat kost dat?

Je krijgt voor €8,85 een verse, met liefde bereidde maaltijd voor welke niet is volgestopt met gekke houdbaarheid-fratsen, kleurstoffen of overbodige suikers en zouten.

Wil jij iets anders eten dan wat ik aanbied ? Of zijn jullie met meer dan 6 personen? Liever op een andere dag? Neem dan via telefoon, messenger of email contact met me op en we kijken of we dat kunnen regelen!

Hé Doos!

Ik verpak de maaltijden zo duurzaam mogelijk. Je kan de doosjes (eenmalig) invriezen of (eenmalig) gebruiken om je eten in te verwarmen.
Ook kan je kiezen voor een metalen maaltijdtrommel.
Deze schaf ik voor je aan voor 10 euro en kun je leeg retourneren om
deze op een later moment opnieuw te laten vullen

Ben je lid van Nederlandse Vereniging voor Veganisme ?
Geef me dat dan tijdig aan bij de bestelling van je maaltijd, krijg je wat extra lekkers mee!