London foodwalhalla

London. Een vriend en vriendin van me (en hun kids), wonen als commuters (wat wij forensen noemen) op ongeveer een uur afstand van de Global Dynamic City. Ik heb hen in het afgelopen jaar 3 keer mogen en kunnen bezoeken, waaronder vorig weekend.
London is een bruisende stad waar vegan eten op iedere straathoek kan.
Waar ik zelf steeds via de app Happy cow (installeren die app!) op zoek ging naar leuke vega en vegan eetzaken, werd ik meermaals verrast door de aanpak die mijn vrienden er op na houden (zij eten wel vlees) namelijk; ieder restaurant kan vegan koken.
Zo belande ik in de beste sushi zaak-ever, at een lunchsoep wat meer dan een volledige maaltijd was, en at heerlijke broodjes op onverwachte plekken.
Ik ga hier geen uitgebreid blog van maken met detailbeschrijvingen van wat ik allemaal gegeten heb. Maar een beknopt overzichtje en fotocollage zal ik jullie niet onthouden.
Niet dat je hier natuurlijk veel wijzer van wordt, maar als jullie thuisafgehaald-gezelligheidskok, schrijf ik natuurlijk graag over alles wat met lekker eten te maken heeft….

Terwijl jullie dit lezen, maak ik me op voor mijn laatste London avondmaal;
Vegan fish and chips. Met azijn! Lekker!
(Aanrader. Bij Norman’s coach and horses )

—–/////—–/////—–/////—–/////—–
Some spots;

Just Fab – was een leuke London spot. Het eten was nier super, maar hey, eten in een Engelse dubbeldekker of op een superhip terras, wie wil dat nu niet?

Lola’s cupcakes koop je er op iedere straathoek bijna. Altijd minimaal 3 vegan soorten. Eten kan je prima, bijvoorbeeld zittend in selfridges.

Poh streetfood was de fijne verrassing met de geweldige rijstnoodlesoep, waar ik een hele dag vol van heb gezeten en zelfs m’n diner oversloeg.

Zen mondo. Best sushi ever…. een ervaring om niet meer te vergeten.

Een erg instagramwaardige foto knipte ik in the atrium. Een heel onverwacht cafe restaurant wat luxe uitstraalt in het overcrowded punkie camden.

Goede hummus en falafel at ik oa bij the hummus bro’s en in een stall in camden.

Indiaas eten kan je er ook practisch overal. Ik ging oa naar dishoom, wat een tegenvaller was qua eten, maar rondom London stadium, is een volledig Indiaas ingerichte wijk ontstaan. Voor practisch niets eet je er traditioneel, goed en goedkoop Indiaas.

Vaker eetfotos zien? Volg dan @rebeliciouskookt via instagram.