Mèt RECEPT⬇️⬇️⬇️
Een workshop aan huis?
Ook dat kan! Vandaag lieten 3 jonge koks zich van hun beste kant zien bij deze workshop op maat. Spaghetti van courgettes draaien? Aardappelkroketjes maken? Zoete aardappelwafelbeslag? Natuurtaletjes!
Als je jezelf dan bedenkt dat deze workshop eigenlijk als cadeautje voor de moeder van dit gezin bedoeld was, maar deze het allerliefst met haar kinderen wilde koken, dan liet dit zeker zien hoe liefdevol dit gezin met elkaar omgaat.
Wil je nu ook een keer zoete aardappelwafels bakken? Of met pompoen? Of knolselderijkoeken?
Kom een workshop volgen.
Wil je liever zelf aan de slag alvast?
Dan geef ik je hier vast het recept!
Wat je nodig hebt;
300 gr zoete aardappel, pompoen of knolselderijpuree (koken en zonder extra vocht pureren)
120 gr (haver)meel
220 ml amandelmelk
2 el maïzena
1 el bakpoeder
1 snuf zout
Kruiden naar keus. (Zoete aardappel is lekker met 5 spices bijvoorbeeld, pompoen met koekkruiden en knolselderijpuree met karwijzaad.)
Hoe te maken;
Meng met het (haver)meel, de maïzena, het bakpoeder, de kruiden en de amandelmelk tot een smeuïg en glad deeg/beslag. Laat het 5 minuutjes rusten.
Vet het wafelijzer in met olie en bak wafels! Lekker lauwwarm opeten.