Vandaag mocht ik een workshop verzorgen Indiaas koken.
(Met een randje ayurveda en natuurlijk vegan.)
Met mijn thali servies toog ik naar Nuenen!
Dat je je vriendin een workshop Indiaas koken geeft voor haar verjaardag, dat is toch een tof cadeau ? In ieder geval leerzamer, gezelliger en smakelijker als weer dat jaarlijks terug kerende bloemetje!
En Im a proud “mama-chef” zogezegd, want ze hebben dus echt kneiterhard gewerkt!
Met 4 personen maakten ze samen een rode linzensoep, naanbrood, 2 raitas, basmatirijst met limeleaf, pakora, samosa, indiaase deegflapjes met panch puren, dahl, een courgettecurry, een korma, mangochutney, chana chat salade en een bloemkoolcurry. Er was natuurlijk weer voor een weeshuis aan eten.
Geweldig lieve mensen, een geweldig fijne woning met een prachtige inrichting en een gezellige sfeer.
Er waren geslepen messen en voor de gelegenheid; door henzelf klaargelegd; buurman en buurman pleisters. Maar die zijn niet uit de verpakking gekomen. Dus niets dan Hulde aan dit geweldige koksteam!
Wil jij dit ook zelf leren koken onder mijn toeziend oog? In je eigen vertrouwde keuken? Klik even in de link hieronder of stuur me een berichtje voor meer info!