Vegan koken in Tunesie
Normaal deel ik niet zo heel veel over mijn privé leven hier op Facebook of mijn website. Vandaag ben ik in een jubelstemming en deel ik toch even iets met jullie…
Ok, het gaat òòk (toch weer) over koken en eten…
Zoals je misschien wist, ben ik buiten mijn passie voor koken om, ook nog met heel veel plezier conductrice bij NS.
Èven was het spannend de afgelopen maanden… maar.. vandaag kreeg ik te horen dat Marijke Frings , een van mijn favo collega’s, mijn “reddende engel” gaat zijn! (Op de foto zie je haar linksboven druk in de weer met het maken van een vegan room voor in de taart die we bakten bij de hight tea workshop vorig jaar) Wat ben ik blij met haar!! Zij gaat wat dagen met me ruilen…
Zodat….. Ik kan gaan koken in Tunesië!!!!
Ik heb er verschrikkelijk veel zin in!
Nog nooit was ik zo ver van huis, helemaal in m’n uppie, maar wat een avontuur! Inkopen op de markten en souks. Handgemaakt servies in Nabeul door mijn handen laten gaan, en stoeien met de ingrediënten die daar verkrijgbaar zijn, en misschien wel helemaal nieuw voor me… Dat is dus maar hopen dat wat ik kook ook lekker gevonden wordt!
Ben jij ooit in Tunesië geweest?
Wat vond je van het eten daar?
Heb je nog fijne tips of tricks voor me misschien?