Feestje in het bos

Een feestje in een mooie bosrijke omgeving? Ik was er vandaag een beetje getuige van.
Want Rebelicious mocht er een uitgebreide “hapjes en grazinglunch” verzorgen ter ere van een prachtige (4)jarige dame.

Het gezin van Lin doet naar Japanse gewoonte binnen de schoenen uit.
Daar stond ik dan ineens blootsvoets in de keuken! Een nieuwe leuke ervaring,
want normaal gesproken draag ik tijdens mijn werk in de keuken natuurlijk veiligheidsschoenen die speciaal geschikt zijn voor dat doel.

Wil je wat meer zien van wat ik voor hen kookte en meebracht naar het feestje? ➡️ blader even door de foto’s!

De fotocredits zijn geheel en al voor @healthyexpatmama
En de prachtige fles ambachtelijke ecologische soya sauce op de foto? Deze bracht Lin als cadeautje voor me mee vanuit KYOTO. Helemaal blij mee!
Na een aflevering van de keuringsdienst van Waarde over de productie van Sojasaus (zie hier: https://youtu.be/ki2_hOc4ATQ ) wilde ik zelf graag het verschil proeven tussen fabriek en ambacht.

Denk je nu tijdens het lezen van deze tekst: “ Maar hûh, Loes had jij geen tijdelijke covid-keukenstop?”
Dan hier mijn antwoord; Momenteel geniet ik, van de hier en daar- nog vrije dagen in de agenda. En ga ook de tijd de rust en ruimte nemen om alle lopende opdrachten en toezeggingen te bekijken, en met liefde te koken. Daar focus ik me de aankomende periode op.
Maar mocht je nu me echt graag in jouw keuken zien opduiken, of een hapjesbuffet van mijn hand, bijvoorbeeld echt je allereerste levensbehoefte zijn?? (wat ik best snap hoor ), dan neem gewoon even contact met me op. Wellicht dat we samen in overleg een supertof -lekker eten-moment kunnen creëren!

Tot snel!