Bha… valentijn

Valentijnsdag. Bha wat lekker!

O wat een moeilijke dag! Valentijnsdag. Natuurlijk is alle commercie er omheen dat wat de boel enorm opblaast, en weet ik dat het onzin is, maar toch vind ik mezelf een beetje ‘zielig’ en hopeloos single op zo’n dag waarin de romantiek je om de oren vliegt. (En ik ben vast niet de enige!!! Gelukkig heb ik toffe mensen om me heen die me sarcastische post sturen om me op te vrolijken)

“Doe je dit jaar iets met Valentijn?”
Vroeg een vriendin. En toen ik m’n mond open deed omdat ze al wist welk antwoord er kwam, zei ze er direct achteraan;”Ik bedoel niet zelf!
Maar met koken!”

Daar over nagedacht…en het is natuurlijk lief voor dieren dat er ook lekkers verkocht wordt (ook door mij dus) waarin geen leed verwerkt zit. Dat is ook liefde verklaren….

Dus doe ik het volgende; ik maak een romige chocoladefudge met een vulling van pinda’s, rozijnen, cranberry’s en balsamicocreme, aardbeien en chocochunks, cacaonibs en hazelnoten met liefde voor jouw lief; (of om samen te delen) en als je wilt schrijf ik daar een briefje voor je bij. Want ik help de liefde met liefde een handje! Niemand om mee te delen of geen lief? Ben dan lief voor jezelf, dan maak ik hem voor jou alleen. En schijf voor jou een persoonlijke brief van mij, aan jou. Omdat je het waard bent.

Omdat mijn agenda maar een beperkte oplage toelaat (dat is de reden dat ik pas zo laat met mijn fudge op de proppen kom) en ik niet weet of de postbodes al die liefdesboodschappen verwerken kunnen, vraag ik je om de fudge te bestellen voor maandag 11 februari 12.00 uur. Dan breng ik het doosje dinsdag naar het postkantoor!

Het blok heavy love fudge past in een brievenbusdoosje, en is dus 18,5cm x 11 cm. Je betaald 12.50 (incluis verzendkosten.)

Stuur je me een direct messagebericht of appje als je dit wel ziet zitten?