fijn kookweekend!

Wat een bijzonder fijn catering- en kookweekend was dit zeg!
Dat wilde ik graag even met jullie delen!
Weer eens een keer wat anders hier op Facebook dan alleen aankondigingen van de aankomende menu’s.
 
Ik kookte als privé chef (Oehlala) in Kaatsheuvel een 6 gangen diner
En serveerde een smaakpalet (zie foto), kleine Mexicaanse soep, salade met chioggia, Feuille du brick met paddestoelen en looksaus, curry met papadem en basmati, truffeltgiatelle en een nagerechtje met aardbei.
En bakte nog 2 taarten voor ze. Een speculoos en kersenfrangipaine.
Wat een fijn gezin om voor te hebben mogen koken!
 
Al deze kennismakingen en kookmomenten verrijken mijn leven.
En soms levert dat leuke Trivia; Nu weet ik bijvoorbeeld dat er zo veel verschillende soorten en rassen appels zijn, dat je minimaal 20 jaar nodig hebt om ze allemaal te proberen als je iedere dag een appel zou eten.
 
Zaterdag was het ❤️stikke heerlijk weer! Perfect vóór een bbq! En dat was nu precies wat ze op Landgoed Stille Wille op de planning hadden staan! Prachtige entourage rond het zwembad en stijlvolle aankleding met een speciale bbq voor de vegetariërs en veganisten (welk gedeelte van de avond ik voor mijn rekening mocht nemen). Groentenspiezen, burgers, zoete aardappel-Chili sin carne met tortilla & fake cheeze, groentenpakketjes, versgemaakte sauzen (sateh, knoflook, ajvar), salades (aardappel, pasta en bulgur), heerlijk brood, watermeloen, olijfjes, kruidencreme en meer.
Wat een grandioos mooi verzorgd feest!
En dat ik nog 130 toetjes mocht verzorgen was natuurlijk de kers onderin het toetjesglaasje. Dig in!
 
Wat heb ik toch een prachtig beroep! ❤️
Zonder alle toffe support en lieve mensen om me heen was dit niet mogelijk natuurlijk, dus ook naar hen toe, mijn grote dank.