Rebelicious kookt

(h)eerlijk zonder vlees

Jullie verwennen in juli

Ook in juli hoop ik jullie weer te mogen verwennen met een palet aan geuren, kleuren en smaken.
Wilde je altijd al eens aanschuiven? dan is nu je kans. 
Liever een keer een maaltijd proberen? Het menu is weer met zorg voor jullie samengesteld,,,,

#neemmeediner 

Voor jullie in juli hebben we weer wat heerlijks in petto op de dinsdag.

We ‘vliegen’ de hele wereld over en maken gerechten van Syrische, Indiase, Libanese en Koerdische oorsprong met een vleugje uit eigen land. 

Voor slechts 8,50 pp. bereiden we deze heerlijke maaltijden. Meer informatie over het #neemmeediner vind je hier

Aanschuiftafel

De aanschuiftafels kunnen, nu we weer meer ruimte en vrijheden krijgen, weer van start! Natuurlijk nog even met wat afstand, en dus wat minder deelnemers dan je misschien gewend bent, maar toch hopen we de echte aanschuiftafel-sfeer er goed in te kunnen brengen voor jullie! 

Aankomende zaterdag 3 juli nog 3 plaatsjes vrij!!! 

Ook jullie vraag om eens qua dag te wisselen, “Want ik kan nooit op die en die dag” nam ik mee. Check hier alles over de aanschuiftafels! 

Vegan verwenschotel

Op vrijdag 2 juli duik ik de keuken in om voor jullie een vegan verwenschotel “mezze” klaar te maken. (16 euro pp)

Met heerlijke pide, gevulde groenten en briwat, is er voor ieder wat wils. Weer net eens wat anders dan friet of pizza!

Jullie ‘mezze’ menu wordt bereid in de productiekeuken in Tilburg.
Daardoor is het pas laat op de avond in Oostelbeers. je kunt dit vrijdag laat eten of natuurlijk bewaren om er zaterdag lekker op tijd aan te beginnen.

Ophalen in Oostelbeers kan vrijdag 4 juni vanaf 20.00 uur. (Vaak al eerder maar dat kan ik je middels een whats-appje laten weten en nog niet beloven) Of je kunt de schotel ophalen in Tilburg aan de boomstraat tussen 16.30 en 19.00 uur.

Zaterdag halen en eten? Geen probleem! dan zet ik het voor je in mijn koelkast en kun je het zaterdag komen ophalen