Hennie

Fijne Feestdagen

Dankjewel voor het omzien naar elkaar

Je hebt deze webpagina gevonden!
En dus van Hennie een kerstgroet gehad!

Aan de andere zijde van de `kerstkaart` vind je al wat informatie, en ook op deze website kun je nog rustig wat rond kijken om ideen op te doen want je hebt een tegoed gekregen van 15 euro.
Dit is inwisselbaar voor wat lekkers uit mijn Oostelbeerse keuken.

Je zou een neemmeediner hiervoor kunnen bestellen, of een weekendschotel welke ik geregeld aanbied. ( op de homepagina staat de knop van deze maand. Iedere maand zijn er andere acties!

Deze maand is er feestelijke fudge, en ook iedere maand is er een lekkere vullende soep te krijgen op dinsdag. Ook in januari komen er weer heerlijke menu’s aan, en dan weer andere smakelijke acties.

Als corona weer wat toelaat, zou je ook eens komen kunnen aanschuiven bij het aanschuifdiner. Echt heel gezellig met verschillende mensen om tafel. 

In januari in ieder geval weer een pop-up afhaalmogelijkheid en op oudjaarsdag kun je rustig even langs de Neereindseweg 17 komen lopen voor een warme choco of gluhwein van het huis. 

Bestellen van je gerecht of maaltijd is wel nodig, want ik weet graag van te voren wanneer ik ook voor jou mag koken. Contact opnemen kan via mail ([email protected]) , whatsapp (06-10094999) of ouderwets gewoon een belletje. 
Je mag ook gewoon aan de voordeur aanbellen, maar je hebt kans dat ik in Tilburg in de keukens vertoef of op reep ben.
( Mijn auto wel of niet op de stoep is een goede graatmeter )

Je tegoedbon is echt nog wel even geldig, dus neem lekker de tijd om iets smakelijks te kiezen!