Februari 23

Verrukkelijk Februari

#neemmeediner

Fijn! Een dagje easy aan de dis!
Want ik kook voor je!

Ook deze maand voorzie ik je met liefde en plezier van een lekkere maaltijd.
Een smaakvolle mixed grill bijvoorbeeld?


Of toch de tot de verbeelding sprekende falafelschotel met libanese broodchips??

koken voor Syrie en Turkije

Zoals jullie wellicht weten kook ik iedere week samen met de deelnemers en met collega’s bij Broodje Aap & Linke Soep.
Er heerst verdriet en wanhoop onder de deelnemers welke familie en vrienden verloren zijn of nog in onduidelijkheid verkeren.
 
Vandaar ook dat ik onderstaand bericht deel, het initiatief ondersteun en jullie graag van harte uitnodig om te komen eten volgende week donderdag.
 
Als je niet wilt komen eten maar toch wilt bijdragen? Ook sponsoring van bijvoorbeeld groenten, rijst etc, welke wij mogen gebruiken voor dit benefietdiner zijn heel erg welkom! (Hiervoor neem je contact op met Sannie -zie onderaan in bericht-) of gewoon met mij, dan zorg ik dat het in de keuken bij broodje aap & linke soep goed terecht komt.
 
Er heeft zich een ramp voltrokken en Broodje Aap & Linke Soep kan niet achterblijven om zich in te zetten voor de slachtoffers in Syrië en Turkije.
 
We horen ongelofelijk veel verhalen vanuit onze deelnemers die familie zijn verloren bij deze verschrikkelijke ramp. We willen door het koken van een heerlijk diner geld inzamelen.
 
Donderdag 16 februari
Bij Broodje Aap & Linke Soep
Reinevaerstraat 55
Inloop tussen 18.00 en 18.30 uur
Kosten € 39,50 p.p. voor een heerlijk 3 gangen excl. drankjes
 
Onze medewerkers (waaronder Loes dus) en vrijwilligers zullen gratis werken om een zo groot mogelijk bedrag binnen te halen.
Reserveren via Sannie
06 11327461 of via [email protected]
 

aanschuifdiner Brunch

Een keer geen diner maar een brunch! 


Ook voor de carnavalsvierders, maar ook vooral voor hen die daar wat minder mee hebben. vandaag geen polonaise maar heerlijk belegde broodjes, quiche, soep….