Thuisafgehaald

Vegetarisch ook voor vleeseters
Veganistisch ook voor vegetariërs
Voor iedereen (h)eerlijk zonder vlees

Ik kook en bak via thuisafgehaald. Voor jou en je gezin of een paar vrienden bijvoorbeeld.

Op de pagina van –>  thuisafgehaald <– kan je zien op welke dagen ik eten/maaltijden aanbiedt, wanneer en belangrijker nog.. Wat er op het menu staat!
Ik kook vers voor jou, (je eet dan doorgaans wat ik mijn gezin ook voorschotel)
en komt het thuis bij me afhalen. (“Thuis” is in Oostelbeers; tussen Eindhoven en Tilburg. Slechts 4 autominuten vanaf de rijksweg A58, afslag 8 – Oirschot-de Beerzen.)
Uit de pan geschept waar je bijstaat! Verser kan niet.

De prijzen zijn schappelijk. Veel prijsverschil met een kant en klaar maaltijd in de supermarkt is er niet. Maar je krijgt er wel een verse, met liefde bereide maaltijd voor welke niet Is volgestopt met gekke houdbaarheids-fratsen, kleurstoffen of overbodige suikers en zouten.

Thuis afgehaald heeft ook iets gezelligs kneuterigs: Je brengt je eigen maaltijdbakje of broodtrommel mee, welke ik voor je zal vullen. (ja, we houden van mileubewuste keuzes) Heb je geen zin om je eigen bakje mee te brengen, of ben je dat vergeten?
Geen nood: Soep gaat in gerecyclede containers (0,5 ltr -meerprijs 0,10 cent) met je mee, en maaltijden in milieubewuste kartonnen maaltijddozen die zelfs magnetron- en vriezerbestendig zijn. (meerprijs 40 cent)

Wil jij iets anders eten dan wat ik aanbiedt? Of op een andere dag? Dat kan meestal wel! Neem gewoon via telefoon of email contact met me op en we kijken of we dat kunnen regelen!

Zijn jullie met meer dan 6 personen, dan is via thuisafgehaald je maaltijd bestellen niet de gemakkelijkste methode en vraag ik je vriendelijk met mij contact op te nemen.