Thuisafgehaald

Vegetarisch ook voor vleeseters
Veganistisch ook voor vegetariërs
Voor iedereen (h)eerlijk zonder vlees

Ik kook en bak via Thuisafgehaald. Voor jou en je gezin of een paar vrienden bijvoorbeeld.Op de pagina van  Thuisafgehaald  kun je zien op welke dagen ik eten/maaltijden aanbiedt, wanneer en wat er op het menu staat!
Ik kook, (je eet dan doorgaans wat ik mijn gezin ook voorschotel) en jij komt de maaltijd thuis bij me afhalen. Thuis  is in Oostelbeers; tussen Eindhoven en Tilburg.
Slechts 4 autominuten vanaf rijksweg A58/
afslag 8 – Oirschot-de Beerzen/ richting Middelbeers.
Uit de pan geschept waar je bijstaat! Verser kan niet.

De prijzen zijn schappelijk. Veel prijsverschil met een kant en klaar maaltijd in de supermarkt is er niet. Maar je krijgt er wel een verse, met liefde bereidde maaltijd voor welke niet is volgestopt met gekke houdbaarheids-fratsen, kleurstoffen of overbodige suikers en zouten. Ik kook dus zonder winstoogmerk, maar met liefde!  En heb je een dieet?
Of lust je iets echt niet? Laat het me weten, dan kan ik daar rekening mee houden.

O, en op dinsdag? Dan kook ik het #dinsdagdiner.
Een verrassingsmaaltijd voor maar 6,50 euro! Die mag je eigenlijk niet missen….
En op dinsdag? Breng ik als extraatje (in overleg) de maaltijd gratis bij je thuis. (Oirschot-de Beerzen)

Deze diashow vereist JavaScript.

Thuis afgehaald heeft ook iets gezelligs kneuterigs: Je brengt je eigen maaltijdbakje of broodtrommel mee, welke ik voor je zal vullen (zo denken we ook een beetje aan het milieu). Heb je geen zin om je eigen bakje mee te brengen of ben je dat vergeten?
Geen nood! Soep gaat in gerecyclede containers met je mee (0,5 ltr, meerprijs € 0,10), en maaltijden in milieubewuste kartonnen maaltijddozen die zelfs magnetron- en vriezerbestendig zijn (meerprijs € 0,40).

Wil jij iets anders eten dan wat ik aanbied ? Of zijn jullie met meer dan 6 personen? Liever  op een andere dag? Dat kan meestal wel! Neem dan via telefoon, messenger of email contact met me op en we kijken of we dat kunnen regelen!

O, en pssssst… ben je lid van Nederlandse Vereniging voor Veganisme ?
Geef me dat dan aan bij de bestelling van je maaltijd, krijg je wat extra lekkers mee!