Thuisafgehaald

Voor iedereen (h)eerlijk zonder vlees

Hoe?

Ik kook en bak via Thuisafgehaald. Voor jou en je gezin of een paar vrienden bijvoorbeeld.

Wat?

Op de pagina van Thuisafgehaald kun je zien op welke dagen ik eten/maaltijden aanbiedt, wanneer en wat er op het menu staat! Maar elke week;

Dinsdag kook ik het #dinsdagdiner.
Een verrassingsmaaltijd voor maar 7,00 euro! Die mag je eigenlijk niet missen….
En dinsdag?  Breng ik als extraatje (in overleg) de maaltijd gratis bij je thuis. (Oirschot-de Beerzen) Onderaan deze pagina’s wat foto’s van afgelopen #dinsdagdiners

Ook een diepvriesmaaltijd bestellen op dinsdag kan! Ik bereid de maaltijd vers en je pikt hem op dinsdag bij me op. Natuurlijk kan ik hem ook al even voor jou in mijn vriezer leggen, zodat je op een andere dag de maaltijd op afspraak kan ophalen.

 

Waar?

Kort gezegd? Ik kook en jij komt de maaltijd thuis bij me afhalen.
Thuis  is in Oostelbeers; tussen Eindhoven en Tilburg.
Slechts 4 autominuten vanaf rijksweg A58/
afslag 8 – Oirschot-de Beerzen/ richting Middelbeers.

Wat kost dat?

De prijzen zijn schappelijk. €7,00 per maaltijd. En als je een Rebelicious-strippenkaart koopt, met 6 of 10 maaltijdtegoeden, dan loopt de korting op en betaal je maar 6,50 euro per maaltijd. Veel prijsverschil met een kant en klaar maaltijd in de supermarkt is er dus niet. Maar je krijgt er wel een verse, met liefde bereidde maaltijd voor welke niet is volgestopt met gekke houdbaarheids-fratsen, kleurstoffen of overbodige suikers en zouten.
Ik kook dus zonder winstoogmerk, maar met liefde! En heb je een dieet?
Of lust je iets echt niet? Laat het me weten, dan kan ik daar rekening mee houden.

Deze diashow vereist JavaScript.

Thuis afgehaald heeft ook iets gezelligs kneuterigs: Je brengt je eigen maaltijdbakje of broodtrommel mee, welke ik voor je zal vullen (zo denken we ook een beetje aan het milieu). Heb je geen zin om je eigen bakje mee te brengen of ben je dat vergeten?
Geen nood! Soep gaat in gerecyclede containers met je mee, of in zo’n mooie statiegeld-pot en maaltijden in milieubewuste kartonnen maaltijddozen die zelfs magnetron- en vriezerbestendig zijn (meerprijs € 0,40). Voor de vaste afhalers van het @dinsdagdiner wordt het eten op serviesgoed aan je geleverd.

Wil jij iets anders eten dan wat ik aanbied ? Of zijn jullie met meer dan 6 personen? Liever  op een andere dag? Dat kan meestal wel! Neem dan via telefoon, messenger of email contact met me op en we kijken of we dat kunnen regelen!

Waarom?

Omdat ik graag kook! Omdat ik graag laat proeven dat plantaardig eten helemaal niet raar is, en zelfs voor de grootste vleeseter geen straf hoeft te zijn, maar juist heel lekker is! “Als er geen vlees bij zit, dan hoeft het voor mij niet hoor. Ik ben geen konijn” is iets waar je bij deze thuiskok niet mee aan hoeft te komen.

O, en pssssst… ben je lid van Nederlandse Vereniging voor Veganisme ?
Geef me dat dan aan bij de bestelling van je maaltijd, krijg je wat extra lekkers mee!