Thuisafgehaald

Voor iedereen (h)eerlijk zonder vlees

Hoe?

Ik kook en bak via Thuisafgehaald. Voor jou en je gezin of een paar vrienden bijvoorbeeld.

Wat?

Dinsdag kook ik het #dinsdagdiner.
Een verrassingsmaaltijd voor nog geen € 7,25 òf zelfs nog wat goedkoper! Die mag je eigenlijk niet missen. Ook breng ik als extraatje (in overleg) de maaltijd voor maar 2 euro per adres, bij je thuis. (Oirschot-de Beerzen) Onderaan deze pagina’s wat foto’s van afgelopen #dinsdagdiners

Ook een diepvriesmaaltijd bestellen op dinsdag kan! Ik bereid de maaltijd vers en je pikt hem op dinsdag bij me op. Natuurlijk kan ik hem ook al even voor jou in mijn vriezer leggen, zodat je op een andere dag de maaltijd op afspraak kan ophalen.

Op een andere dag vers eten? Dat kan ook. Daarvoor ga je met me in overleg. Ik kijk dan of mijn agenda dat toelaat.

Waar?

Kort gezegd? Ik kook en jij komt de maaltijd thuis bij me afhalen.
Thuis  is in Oostelbeers; tussen Eindhoven en Tilburg.Slechts 4 autominuten vanaf rijksweg A58/afslag 8 – Oirschot-de Beerzen/ richting Middelbeers.

Ben ik niet thuis als jij je eten wilt komen halen? Dan heb ik de maaltijd voor je in een koelkrat gezet. Daarin blijft de maaltijd zeker 8 uur op een goede temperatuur. De krat staat langs mijn huis en jij kan dmv een cijferslot de kist waarin de krat staat, openen.

Wat kost dat?

De prijzen zijn schappelijk. €7,75 per maaltijd. En als je een Rebelicious-strippenkaart koopt, met 10 maaltijdtegoeden, dan loopt de korting op en betaal je maar 7,25 euro per maaltijd. Veel prijsverschil met een kant en klaar maaltijd in de supermarkt is er dus niet. Maar je krijgt er wel een verse, met liefde bereidde maaltijd voor welke niet is volgestopt met gekke houdbaarheids-fratsen, kleurstoffen of overbodige suikers en zouten.

Ik kook dus zonder winstoogmerk, maar met liefde! En heb je een dieet?
Of lust je iets echt niet? Laat het me weten, dan kan ik daar rekening mee houden.

Deze diashow vereist JavaScript.

Thuis afgehaald heeft ook iets gezelligs kneuterigs: Soep gaat in bio containers met je mee, of in zo’n mooie statiegeld-pot.  Het #dinsdagdiner wordt op mooi serviesgoed geleverd en ik vertrouw er op dat ik het serviesgoed afgewassen van je terugkrijg. Wil jij je maaltijd in milieubewuste kartonnen maaltijddozen die eenmalig magnetron- of vriezer-bestendig is betaal je een kleine meerprijs van € 0,50 ct. Eigen bakjes of pan meebrengen mag ook.

Wil jij iets anders eten dan wat ik aanbied ? Of zijn jullie met meer dan 6 personen? Liever  op een andere dag? Dat kan meestal wel! Neem dan via telefoon, messenger of email contact met me op en we kijken of we dat kunnen regelen!

Waarom?

Omdat ik graag kook! Omdat ik graag laat proeven dat plantaardig eten helemaal niet raar is, en zelfs voor de grootste vleeseter geen straf hoeft te zijn, maar juist heel lekker is! “Als er geen vlees bij zit, dan hoeft het voor mij niet hoor. Ik ben geen konijn” is iets waar je bij deze thuiskok niet mee aan hoeft te komen.

O, en pssssst… ben je lid van Nederlandse Vereniging voor Veganisme ?
Geef me dat dan aan bij de bestelling van je maaltijd, krijg je wat extra lekkers mee!