Een nieuw 2018

Een droom kwam dichterbij…..
Op naar 2018 ❤️

Het jaar 2017 is bijna ten einde.
Een jaar welke voor mij persoonlijke groei betekende. En acceptatie van feiten die niet te veranderen zijn. (Dankjewel belastingdienst, ik durf hardop te zeggen dat dit onze relatie geen goed heeft gedaan) Een jaar van keihard knokken en het hoofd boven water houden. Maar ook een jaar met een nieuw logo en een vernieuwde website werden gepresenteerd.
Een jaar waarin 542 likes op deze pagina gegeven werden en dat maakte me vrolijk.
Een jaar waarin ik voor minder mensen heb kunnen koken als ik gehoopt had.
Een jaar waarin bijna alles in en om de keuken kapot ging, en het vaak behoorlijk afzien en improviseren was.
Een jaar van vele handjes hulp in de keuken van lieve vrienden.
Een jaar waarin mijn zoon en ik “Heel Beers bakt” wonnen.
Een jaar waarin nieuwe gerechten werden gecreëerd en waarin er gerechten mislukten. Een jaar waarin ik met buren kookte voor alleen etende buurtbewoners.
Een jaar waarin ik voor een grote groep hardcore vleeseters veganistisch kookte.
Een jaar waar op ik vandaag zal proosten, en ook met jou als je dat gezellig vindt en/of als je de feestplatter komt ophalen.
Een jaar waarin groei van rebelicious proefbaar was.
Een jaar waarop ik jullie, lezers van dit bericht en deze pagina nogmaals wil bedanken.

Zonder jullie geen Rebelicious.
Bedankt.
Jullie maken dat mijn droom dit jaar een stukje dichterbij kwam…

Wat zou 2018 rebelicious brengen?
Wat hoop jij?
Ik heb wat doelen gesteld, en jij?
Heb jij dat gedaan?

Deze foto’s zijn tot november mijn “best nine” instagram fotos. Zit jij op instagram? Mag ik je volgen?