Rebelicious kookt

(h)eerlijk zonder vlees

Rocky road Fudge

Fudge! Inmiddels een van mijn succesnummertjes. Deze fudge is op basis van kokosmelk en dus volledig plantaardig.

De fudge wordt in principe altijd gemaakt met pure chocolade, ook de melkchocolade liefhebber zal er echter van kunnen genieten, omdat door de kokos (die je niet als zodanig proeft) de sterke smaak een beetje is afgezwakt.

Ik vul deze fudge met dikke speculaas, pinda’s, gele rozijnen en cranberries.

Een doos fudge kost je €16,- incl. btw. Je krijgt hiervoor dan een mooie bruinkartonnen craft – doos met doorkijkvenster. (Zonder doos? Is een euro goedkoper.) In deze doos zit 15×15 cm fudge en dat is dus ongeveer 800 gram aan heerlijke lekkernij.

Fudge maken in andere smaken? Gluten, soja en notenvrij? Dat kan ook! Tegen een meerprijs veranderen we de smaken en vulling!

Wat dacht je van eens wat anders dan doorsnee? (I looooooove anders dan doorsnee) pretzels, pindakaas, gewelde abrikozen, kokos, kaneel, koffie, after eight, caramel, zeezout, met marshmellows, knettersuiker, sinaasappel en gemberstukjes of oreo? Je kan het eigenlijk niet zo gek bedenken of het kan in de fudge! Ik help heb graag met diverse smaaksuggesties.

Ook voor speciale gelegenheid maak ik uw fudge! Laat me helemaal los op het door jou gekozen thema en laat je verrassen! Een kerstige fudge? Een Paasfudge? Een herfstige met bijvoorbeeld kaneel en pompoen? Wat dacht je van  een unicorn fudge met extra sparkle?