Rebelicious kookt

(h)eerlijk zonder vlees

November

Het #neemmeediner is weer de moeite waard hoor!

Want wat dacht je van een heerlijke herfststamppot? Met zo’n mooie rode appel in het midden?

Of iets meer de ‘smaakgrens over’, en genieten van een Surinaamse maaltijd of een smakelijke Dahl?  

Reserveer je maaltijd en geniet op dinsdag met ons mee!

En yes! er is weer een aanschuifdiner!
Dit maal met een Indiaas tintje. 

10 oktober ben je van harte welkom om aan te schuiven aan mijn tafel. Knus en ouderwets gezellig. 
Indiaas is persoonlijk een van mijn favoriete keukens, en vorige edities van de aanschuiftafel, was dit zichtbaar!
De plekken waren vlug bezet!
deze editie is een beetje extra speciaal omdat er weer wat meer mensen welkom zijn aan tafel. En ik hoop dat jij een van die mensen bent! Kom alleen of met je vriendin, partner of buurvrouw. Altijd goed! gezellig maken we het tenslotte samen! 

Het is weer tijd voor een mini mezze!
Op 15 oktober!
Nu de dagen korter worden is er toch niets lekkerders dan chillennnnn en een filmpje kijken, of bordspel spelen? Ouderwetse kneuterigheid for win! 

Maar dan wel met wat werelds op je bord! Deze mezze maak ik samen met mijn vrienden van Broodje Aap & Linke Soep,
en is daar vrijdag op te halen tussen 16.30 & 19.00 uur in Tilburg. Vanaf 19.30 bij de Rebelicious headquarters in Oostelbeers, zoals je van me gewend bent. 

(Natuurlijk kan ik de schotel ook koel voor je bewaren, zodat je hem zaterdag bij me kan ophalen)

De soep van de maand! 
Deze maand een heel smakelijke fasolada!
Wat of dat dat is?
Een soep met tomaat, groenten en witte bonen.
Heel zacht en toegankelijk! Ook voor de wat minder experimentele soep-eter!