Maart 25

Maart

Spring is coming

 

De lente is in aantocht! En wat zijn we eraan toe met z’n allen. Ook door de Rebelicious-keuken waait een vrolijk voorjaarsbriesje. Deze maand hebben we een heerlijk maandmenu voor de afhalers en een gezellige, Midden-Oosterse tafel voor de aanschuivers. En speciaal voor de Week Zonder Vlees: een lekker recept met vlees noch vis! Lees gauw verder.

 

#neemmeediner op dinsdag

Ook in maart kun je elke dinsdag rekenen op een volwaardige maaltijd, afgehaald of thuisbezorgd. Deze maand staan er weer vier uiteenlopende gerechten op het menu. Echt van die dingen waarvan je zegt: “Dat maak ik thuis nou nooit.” Mooi, want dat doe ik het liefste: jou verrassen. Eet smakelijk!

Nog geen neemmeedineerder? Meld je aan via het formulier!

Aanschuiftafel

Aanschuiftafel 1001 nacht

Op zaterdag 15 maart waan je je in de sprookjes van duizend-en-één nacht, gewoon in Oostelbeers. Laat mij je smaakpapillen verwennen met een rijk palet aan specerijen, zó van de bazaar.

Deze aanschuiftafel is bijna vol. Dus claim die laatste plekjes! Laatste stoel ook vol? Zet jezelf dan op de reservebank!

Meld je aan via het formulier, dan krijg je te horen of er nog een stoel voor je is, en in het geval van plekje op de reservebank? Een seintje zodra er een plekje vrijkomt. Dikke kans dat je gewoon kan aanschuiven!

Week Zonder Vlees: recept!

De Week Zonder Vlees, voluit de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel geheten, is dit jaar van 3 tot 9 maart. Voor alle vega’s en vegans is dit hét moment om je vriezer vol te gooien met bakken afgeprijsde vleesvervangers. En voor alle anderen is dit een mooie gelegenheid om eens wat nieuws te proberen.

Daarom heb ik een vegavariantie op een echte vleesklassieker voor je: een recept voor jackfruitstoof!

Heb jij het recept gemaakt? Dan wil ik zeker van je horen wat je ervan vond. Eet smakelijk!