Rebelicious kookt

(h)eerlijk zonder vlees

Ons dinsdagdiner heeft deze maand een paradepaardje! 

Ik wil vooral het Libanees brood met de falafel enorm promoten.
Want deze falafel is echt zo enorm vele malen lekkerder dan de falafel die je in de winkel koopt!

Bestel je een maaltijd op 6 april ?
Dan zit er een lekkere verrassing bij. Want ik wil je graag iets hèèèèèrlijks laten proeven, wat je in de toekomst vast wilt bestellen.

Binnen onze familie is dit DE soep. Nouja, er is een gezinslid dat hier meer dan warm voor loopt. En eerlijk is eerlijk, ik begrijp dat wel….

Bestellen dus, deze soep!  
De eenpersoonsbeker kost 3,25 en voor maar 6 euro heb je een knettervolle beker met heerlijke maaltijdsoep.

Hierbij krijg je een paar krokante tortillastukjes om het een geheel te maken. Je kunt thuis natuurlijk de boel nog wat opfleuren met bijvoorbeeld avocado, limoensap, koriander of een cremefraiche-variatie

Indiase smaken, een heerlijk geurend huis…. Je smaakpapillen eens lekker verwennen…
Zie je het al helemaal voor je? ja? 
Dat komt goed uit! want alles wat je nog hoeft te doen is deze schotel te bestellen, je te verheugen en hem op te halen op vrijdag 23 april in Tilburg tussen 16.30 en 19.30 uur, of vanaf 20.00 in Oostelbeers bij de Rebelicious headquarters, en we zorgen dat deze schotel voor je klaar staat tot avondklokuur slaat!

In de Rebelicious-keuken komen vele culturen samen.

Volgende week start bijvoorbeeld de ramadan, en pasen kondigt juist voor anderen het einde van een periode van vasten aan.
Precies tussen die twee in, leek me een uitgelezen moment om met jullie te delen dat uit de rebelse keuken ook baklava komt!

In samenwerking met Broodje Aap & Linke Soep, zijn wat mooie Arabische gerechten en familierecepten zo getweaked (mooi woord hè?) dat ook iemand met lactoseintolerantie of vegan lifestyle hier vol van kan genieten.
Bestellen??? Ik zeg… doen!
Dit is fantastisch lekker…