Recepten

Maar al te vaak krijg ik de vraag:”Loes, krijg ik dat recept voor die soep ?” Of “Hoe maak jij die veganistische heksenkaas?” En dat deeg van die quiche, hoe doe jij dat? En kan jij me die samosa’s leren maken?” Of “wat stop jij nou in een vegetarisch worstenbroodje dan? En dat kan toch niet naar worst smaken dan?”

Omdat ook ik maar 24 uur in een dag heb zitten, (en dat eigenlijk ook te weinig vind) duurt het soms een halve eeuw voor ik tijd heb om de vraag van de persoon in kwestie te beantwoordden. En dat vind ik best vervelend…

Als ik hier nou een paar van die waanzinnig lekkere recepten bij elkaar zet, hebben jullie er allemaal wat aan! Wellicht kom je een recept tegen waarvan je meteen zo enthousiast wordt dat je speekselklieren al vast vooruitlopen op het ONMIDDELLIJK te gaan koken recept. En eet je je hele leven niets anders meer. Nu hoop ik natuurlijk dat je toch gewoon gevarieerd blijft eten, maar van sommige recepten kan ik me toch echt wel voorstellen dat je immers geproefd, niets anders meer hoeft….

Veel plezier met koken!