Wie is Rebelicious ?

Op deze site deel ik mijn liefde en passie voor eten
en kun je lezen hoe ook jij van mijn maaltijden kan genieten.
Heerlijke receptjes zullen niet ontbreken,
zodat je ook zelf de keuken in kan duiken.Vegan Friendly logo (70x33)

Wie ben ik?

Om de introductie een beetje kort te houden:
Mijn naam is Loes, moeder van 2.

Muziek luister ik graag (het liefst lekker hard, terwijl ik in de keuken rond dans). Ook bezoek ik af en toe een markt of klein festival, waarbij festivals met vegan food de voorkeur genieten.

Rommelmarkten en kringloopwinkels zijn mijn groot plezier en lezen doe ik ook graag. Inkoppertje: Het liefst kookboeken of foodromans.

Je zou me een foodie kunnen noemen.
De term foodie las ik een jaar of 2 in een krantje.
Een feestje van herkenning!
Zelf eet ik veganistisch en begon 5 jaar geleden met het delen van maaltijden via Thuisafgehaald. Dit beviel zo goed dat dit smaakte naar meer… Rebelicious werd geboren!

 

Voor de geboorte van de kinderen (toch alweer meer dan 11 jaar geleden) kookte ik al veel en deelde met familie en vrienden wat er uit de keuken kwam. Af en toe deed ik zelfs mee aan een kookwedstrijd om mezelf op die manier te scholen en uit te dagen.

Het liefste experimenteer ik in de keuken.
Ik “vervang” graag, dus maak maaltijden die met vlees bereid zouden  worden vegetarisch en vegetarische gerechten veganistisch. Dat blijft altijd een leuke uitdaging.

Samenwerken met restaurants, festivals en mensen met een open vizier doe ik graag.
Gebruik makend van ieders kwaliteiten komen zo met gesloten beurzen de leukste samenwerkingen tot stand!
Dus heb jij een leuk voorstel? Een tof idee? Kun je goed foto’s maken? Flyers ontwerpen? Zin om een activiteit te organiseren en denk je dat Rebelicious daar wat in kan betekenen?
Neem dan contact op! Graag!