Catering

Vegetarisch ook voor vleeseters
Veganistisch ook voor vegetariërs
Voor iedereen (h)eerlijk eten zonder vlees.

Gezellige knusse kleinschalige (tot max 75 personen) duurzame catering.
Geheel naar eigen wens, want een “standaard” buffet bestaat niet.
Een idee krijgen van de mogelijkheden? Dat kan natuurlijk!
Heel gemakkelijk via het dropdownmenu op deze pagina.

Waar mogelijk bio of ecologisch en kook ik graag met de seizoenen mee.
Ik houd de trends in de gaten,  maar kook naar eigen inzicht. Echt alles kan!  Zeker wordt het een gevarieerd menu van vegetarische en/of veganistische gerechten.

We zijn graag duurzaam bezig!
Je maaltijd op een ratatouille aan vintage gourmetborden (vol vakjes om te vullen).
Soep of salade niet op z’n standaard maar op en in Engels porselein en bloemetjesservies geserveerd (met het pinkje omhoog!)
Dat alles eten we natuurlijk met een allegaartje van bestek (te leuk voor het oud ijzer).       Je buffet zal dus gekleurd zijn en anders dan doorsnee. Waarom zou je kiezen voor standaard als het veel leuker, kneuteriger, duurzamer en gekleurder kan?
“Retro en Vintage” is tenslotte het nieuwe hip!

Eenmaal je bord vol geschept en meteen al het gevoel er geen afstand meer van te kunnen en willen doen? Dat hoeft ook niet! Je mag je servies ook ter plekke voor een klein prijsje afrekenen en mee naar huis nemen.. (misschien moet je het dan nog wel even zelf afwassen)

Eet je toch liever van gewone “witte” borden?
Tegen een kleine meerprijs kunnen wij dat ook voor je regelen.

Wij warmen in je eigen keuken de gerechten op of bakken de laatste dingen af, en er zal altijd in overleg iemand van Rebelicious bij uw buffet aanwezig zijn om je te helpen en op te ruimen. Wat wij van je vragen is een 4-pits gasfornuis en oven, afwasmogelijkheid, flink wat ruimte in de koelkast en minimaal 3 uur voor aanvang toegang tot de keuken. Bij vertrek laten we alles keurig achter.

Lekker eten is een smaakbeleving. Wil je nog net een stapje verder gaan en wil je je maaltijd op een andere manier ervaren en beleven?
Dan kan! Alle info vind je hier.


image